Soutěž KPBI končí již v říjnu, žákyně ZŠ Rokytnice v Orl. horách vyhrála mobilní telefon!

6. 10. 2017 Autor: Dita Kosová

Dne 31.10.2017 bude končit letošní ročník žákovské soutěže v rámci projektu Kraje pro bezpečný internet. Cílem soutěže je prohloubení znalostí v oblasti kybernetické bezpečnosti. Žákyně Julie Klimišinová ze ZŠ Rokytnice v Orlických horách získala v červnovém losování republikové soutěže Kvíz PLUS mobilní telefon Microsoft Lumia 550.

Se začátkem nového školního roku apelujeme na školy, pedagogy a žáky v Královéhradeckém kraji ohledně účasti v e-kvízové žákovské soutěži, která je dostupná na www.kpbi.cz. Byli bychom rádi, kdyby se účast našich žáků rovnala alespoň loňské účasti, tj. 1500 žáků. Soutěž je určena žákům ve dvou věkových kategoriích 8-12, 13 a více. Nadstavbová soutěž Kvíz PLUS je nabídnuta všem po úspěšném zakončení základního soutěžního e-kvízu. Nutná je registrace žáků. E-learningové lekce jsou v rámci projektu určené i pedagogům, rodičům, pro seniory jsou nově natočeny výukové videospoty.

Každý měsíc jsou losováni v rámci republiky 2 výherci mobilního telefonu. Královéhradecký kraj i letošním roce bude finančními dary ve výši 10 -20 000 Kč oceňovat školy s nejvyšším počtem úspěšných řešitelů.

Zapojte se, pokud jste tak ještě neučinili. Bezpečnější pohyb ve virtuálním světě patří mezi priority současné doby.

V příloze naleznete dopis vedoucí odboru školství a leták, který by měl být ve školách vyvěšen.

Děkujeme za spolupráci.

Soubory ke stažení