U nás v kraji - 9. díl

29. 2. 2012 Autor: tiskové oddělení

Přinášíme Vám další díl magazínu z Královéhradeckého kraje, který se jmenuje U nás v kraji. Každý poslední čtvrtek v měsíci jej můžete sledovat také ve vysílání televize RTA.

Celý magazín

Přinášíme Vám devátý díl magazínu z Královéhradeckého kraje, který se jmenuje U nás v kraji. Každý poslední čtvrtek v měsíci jej můžete sledovat také ve vysílání televize RTA.

1. Bilancování

Radní Královéhradeckého kraje dokázali v uplynulém roce hospodařit s vyrovnaným rozpočtem. K velkým investicím patří zahájení rekonstrukce nemocnice v Náchodě nebo archopark ve Všestarech. V příštím roce Královéhradecký kraj investuje do opravy silnic 450 miliónů korun.

2. Krátce z regionu

Uctění památky Václava Havla, 5 000 Kč obdrží první novorozenec v Královéhradeckém kraji, 3 000 Kč jednorázové odměny pro střední zdravotnický personál v Královéhradeckém kraji.

3. Lékárna v Rychnově n.K.

Nová nemocniční lékárna slouží lidem z Rychnova nad Kněžnou. Pacientům kromě lepší dostupnosti nabídne i nižší ceny.

4. Hejtman ocenil fotbalistu Pilaře

Úspěšný rok českého fotbalového reprezentanta Václava Pilaře, hráče FC Hradec Králové, který hostuje ve Viktorii Plzeň, ocenil hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc. Třiadvacetiletému fotbalovému záložníkovi předal hejtmanskou medaili.

5. Novoroční zdravice hejtmana

Novoroční zdravice hejtmana Královéhradeckého kraje - Bc. lubomíra France.

6. Kam vyrazit?

Například na novoroční ohňostroj v Hradci Králové nebo na koncert žáků ZUŠ v Rychnově nad Knežnou či do divadla v Týništi nad Orlicí.