Aktualizace stanoveného záplavového území významného vodního toku Mrlina, ř. km 23,82 – 43,86

24. 1. 2024 Autor: Eva Valterová

Aktualizace stanoveného záplavového území významného vodního toku Mrlina na území obcí Chyjice, Jičíněves, Kopidlno, Střevač, ř. km 23,82 – 43,86

Krajský úřad Královéhradeckého kraje obdržel žádost od Povodí Labe, státní podnik, na aktualizaci stanoveného záplavového území významného vodního toku Mrlina na území obcí Chyjice, Jičíněves, Kopidlno, Střevač, ř. km 23,82 – 43,86.

Na základě uvedeného Krajský úřad Královéhradeckého kraje zveřejňuje podklady pro nové stanovení plošného rozsahu záplavového území a vymezení aktivní zóny záplavového území významného vodního toku Mrlina na území obcí Chyjice, Jičíněves, Kopidlno, Střevač , ř. km 23,82 – 43,86.

Stanovení záplavového území (včetně provádění jeho změn) významného vodního toku, tedy i vodního toku Mrlina je v kompetenci Krajského úřadu Královéhradeckého kraje a je vedeno v režimu opatření obecné povahy pod zn.: KUKHK - 27625/ZP/2022. Zveřejněné podklady slouží pro seznámení dotčených obcí a občanů s rozsahem navrhovaného záplavového území, kdy zainteresovaní mají zároveň možnost vznést k návrhu záplavového území připomínky.

Prohlídka záplavového území významného vodního toku Mrlina (předmětného úseku)

Soubory ke stažení