Nový web cestující provede veřejnou dopravu v kraji

25. 2. 2021

Královéhradecký kraj spustil nový web určený cestujícím ve veřejné dopravě. Zajistí lepší informovanost a dostupnost poskytovaných dopravních služeb v regionu. Lidé web naleznou na adrese www.dopravakhk.cz.

Nový web cestující provede veřejnou dopravu v kraji

„Na novém krajském webu lidé naleznou vše potřebné pro cestování veřejnou dopravou. Mohou si zde rychle vyhledávat své spoje, najdou zde informace o aktuální poloze autobusů a vlaků, výlukách či uzavírkách nebo všeobecné aktuality z oblasti veřejné dopravy. Věřím, že nový web bude užitečný a praktický pro všechny cestující, kteří využívají veřejnou dopravu v našem kraji pravidelně nebo tudy třeba jen projíždí,“ uvedl radní pro dopravu Václav Řehoř.

Na novém dopravním webu lidé najdou také nově odjezdníky z vybraných zastávek a také seznam zaručených přípojů. Nechybí zde ani přehledné informace o jízdném a tarifech IDS IREDO.

Nový web cestující provede veřejnou dopravu v kraji

Královéhradecký kraj aktivně podporuje cestování za výlety prostřednictvím autobusů a vlaků, proto ani na novém webu nechybí tipy na výlety po celém kraji, na které lze pohodlně vyrazit ve vlacích či linkových autobusech.

Vedle nových webových stránek mohou lidé sledovat krajskou veřejnou dopravu také na sociálních sítích, kde najdou další aktuality, fotografie či informace a mohou zde diskutovat o nových podnětech, zveřejňovat názory či dotazy. Aktivní je veřejná doprava na Facebooku – www.facebook.com/dopravakhk a na Twitteru – www.twitter.com/dopravakhk.