Závěrečná zpráva o konání Týdne vzdělávání dospělých 2009 v Královéhradeckém kraji

21. 12. 2009 Autor: Jana Fiedlerová

Ve dnech 2. - 6. listopadu 2009 se uskutečnil 4. ročník Týdne vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji. Závěrečnou zprávu o jeho konání naleznete zde.

Týdny vzdělávání dospělých se pořádají v České republice pod záštitou Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR a krajských rad pro rozvoj lidských zdrojů. V Královéhradeckém kraji se Týden vzdělávání dospělých uskutečnil již počtvrté.

Cílem akce bylo seznámit veřejnost s významem a možnostmi celoživotního učení, motivovat k celoživotnímu učení, nabídnout konkrétní vzdělávací příležitosti dalšího vzdělávání v kraji (dát možnost poskytovatelům vzdělávání dospělých prezentovat své vzdělávací produkty), zdůraznit význam dalšího vzdělávání pro zvyšování kvalifikace, uplatnění a udržení se na trhu práce a nastolit se zaměstnavateli dialog o potřebách dalšího vzdělávání.

Letošní ročník nabídl výrazně vyšší počet seminářů, ukázkových kurzů a dalších akcí pro širokou veřejnost, což se výrazně projevilo i na celkovém počtu návštěvníků.

Dodavatelem komplexního zajištění Týdne vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji v roce 2009 byla společnost Centrum andragogiky s. r. o.

Soubory ke stažení

  • Závěrečná zpráva (pdf, 563 kB, 21.12.2009)

    Zpracovatel: Centrum andragogiky s.r.o., dodavatel komplexního zajištění Týdne vzdělávání dospělých 2009 v Královéhradeckém kraji