Výsledky soutěže DOBRÁ RADA NAD ZLATO 2008 zaměřené na aktivity pro rozvoj lidských zdrojů

3. 11. 2008 Autor: Jana Fiedlerová

Dne 30. října 2008 proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen vítězům soutěže DOBRÁ RADA NAD ZLATO 2008. První příčky obsadily projekty z Královéhradeckého, Středočeského a Ústeckého kraje.

Jednatelka společnosti Centrum andragogiky, s. r. o. Marie Jírů převzala dne 30. října 2008 na Zámeckém statku Býkov cenu za první místo v celostátní soutěži DOBRÁ RADA NAD ZLATO za projekt „Pojďme sladit pracovní a rodinný život“.

Tento úspěch není pouze úspěchem realizátora projektu a Rady pro rozvoj lidských zdrojů Královéhradeckého kraje, která projekt do soutěže nominovala, ale celého Královéhradeckého kraje. Letošní zlatou příčkou společnost Centrum andragogiky úspěšně navázala na loňské bronzové umístění Občanského sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem ORION Rychnov nad Kněžnou a jeho projektu „Chceme být s Vámi“.

„Téma slaďování práce a rodiny dnes patří k horkým trendům v oblasti řízení lidských zdrojů. Naším programem se snažíme reagovat na potřeby všech cílových skupin: firem, personalistů, zaměstnanců, ale i široké veřejnosti, které jsou takřka denně postaveny před otázku skloubení pracovních a rodinných povinností“ řekla jednatelka společnosti Centrum andragogiky, s. r. o. Marie Jírů.

Společnost Centrum andragogiky, s. r. o. reaguje na nové trendy v rámci slaďování práce a rodinného života a nabízí ucelený program zaměřený na podporu těhotných žen ve firemním prostředí a úspěšný návratu žen a mužů na rodičovské dovolené do zaměstnání. Široké veřejnosti jsou určeny otevřené semináře věnované tématu těhotenství, porodu a následné péči o dítě, firmám a jejich zaměstnankyním a zaměstnancům také semináře určené k usnadnění úspěšného návratu rodičů z rodičovské dovolené zpět do firemního prostředí.Podrobné informace o programu jsou k dispozici na http://www.praceversusrodina.cz/.

Další příčky v soutěži DOBRÁ RADA NAD ZLATO 2008 obsadily:

2. místo: projekt Farní charity Starý Knín „Ženy ohrožené nezaměstnaností mají šanci“, Středočeský kraj

3. místo: projekt Rekvalifikačního a informačního centra s. r. o. „Podnikání krok za krokem“, Ústecký kraj

Informace o soutěži DOBRÁ RADA NAD ZLATO a vítězných projektech naleznou zájemci na http://www.topregion.cz/ .