Můžete se již přihlásit, pořádání Týdne vzdělávání dospělých se v Královéhradeckém kraji uskuteční od 7. do 11. listopadu 2022

11. 8. 2022

V letošním roce bude Královéhradecký kraj opět realizovat Týden vzdělávání dospělých. Pokud se chcete zapojit a podělit o vaše zkušenosti, zrealizovat semináře, workshopy, kreativní dílny, webináře a další formy aktivit a prezentací, můžete se přihlásit do 9. září e-mailem na adresu Věra Moderová, e-mail: vera.moderova@uradprace.cz, nebo Kateřina Zemanová, e-mail: katerina.zemanova@uradprace.cz. Vaše účast je zcela bezplatná a semináře jsou určeny pro odborníky i širokou veřejnost.

Můžete se již přihlásit, pořádání Týdne vzdělávání dospělých se v Královéhradeckém kraji uskuteční od 7. do 11. listopadu 2022

V Královéhradeckém kraji se od 7. do 11. listopadu opět uskuteční týden vzdělávání dospělých (TVD).

Dovolte nám, abychom vás pozvali k účasti na letošní realizaci TVD. V rámci TVD jsou vítané semináře a přednášky s různorodou tématikou, kreativitě se meze nekladou. Budeme rádi, pokud se rozhodnete s námi podělit o vaše zkušenosti. Jako formy prezentace je možné realizovat i vícehodinové workshopy, kreativní dílny, dny otevřených dveří, semináře, interaktivní přednášky a podobně.

Není třeba se omezovat pouze na jednu akci. I v letošním roce budeme pokračovat prezenčně i v on-line prostředí, kde se můžete zapojit formou účasti v reálném čase, ze záznamu nebo upoutávkou.

TVD je akcí neziskovou a účast pro veřejnost je zdarma na všech aktivitách, proto i vaše případná účast bude zcela bezplatná, každopádně můžete ji pojmout jako svoji reklamu.

Přihlášku zasílejte do 9. 9. 2022 na adresy:

Mgr. Věra Moderová, e-mail: vera.moderova@uradprace.cz, telefon: 950 116 401

Mgr. Kateřina Zemanová, e-mail: katerina.zemanova@uradprace.cz, telefon: 950 116 60

Soubory ke stažení