Sion Nová generace - preventivní programy "Jdi proti proudu" (speciální nabídka)

22. 4. 2016 Autor: Dita Kosová

Dobrý den, děkujeme za využití našich preventivních programů "JDI PROTI PROUDU", které jak pevně věříme, byly pro Vaše žáky přínosem. Do konce roku nám zbývá ještě pár volných termínů, které můžete využít (viz přiložená příloha). Ceny za jednotlivé programy přímé prevence jsou za jednotnou částku 300 Kč/1 hodinu a 600 Kč/2 hodiny. V případě zájmu nás, prosím, obratem kontaktujte zasláním vyplněné objednávky (viz. příloha) na emailovou adresu prevence@sion.cz. Volné termíny (vždy ÚTERÝ) můžete nalézt na odkaze https://www.google.com/calendar/embed?src=u8c1ul2t2n6323qfqt56bo1cp4%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Prague

Speciálně nabízíme ZDARMA:

1) Projekt Společně proti kouření

Rádi bychom žákům Vaší školy nabídli preventivní program v rámci projektu „Společně proti kouření“, který bude probíhat v termínu 30.5.-3.6. 2016. Projekt pořádáme u příležitosti Světového dne bez tabáku (31. 5.). Kampaň Společně proti kouření vznikla s cílem podpořit nekuřáky v jejich zdravém postoji a konfrontovat kuřáky se známými riziky vlivu kouření tabáku na jejich fyzické i psychické zdraví. Preventivní program určený žákům 6.-8. tříd ZŠ, trvá 2 vyučovací hodiny, probíhá přímo na školách a je ZDARMA (u mimohradeckých škol pouze za cestovní náklady - 8 Kč/km) .

Aktuální přehled volných míst (zelená barva) najdete na tomto odkaze: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xiSndaTUF9fffvFVVdw70ievvDXycCSU3gO1wEPbPqM/edit#gid=1500333838

2) Programy Duchovní dědictví

Generace před námi nám zanechaly své morální, etické a duchovní hodnoty. V české historii máme díla a osobnosti, které formovaly generace následujících staletí nejen v českých zemích. Jedním z těchto odkazů je i Bible. Není to mrtvá historická kniha nebo jen tradiční křesťanský spis. Bible byla po staletí mnoha generacím zdrojem morálky a moudrosti a i v 21. století má stále člověku co říci.

V této oblasti jsou tu dva programy: O Bibli bez nudy (pro 1. stupeň, 45 min) a Bible a člověk 21. století (pro 2. stupeň, 2x 45 min)

Vloni jsme slavili výročí 600 let od upálení Mistra Jana Husa, proto vznikl pro školy zajímavý interaktivní program „Tajemství husích stop“ (3.-5. třída) a „Hus, jak ho neznáte“ (7.-9. třída). Cílem je seznámení s osobou Mistra Jana Husa v jeho nevšední podobě, s nejdůležitějšími fakty z Husova života, jeho odkazem, hodnotami a přesahem do dnešní doby, které jsou stále velmi aktuální. Materiál i metodika je také na metodickém portále RVP: http://digifolio.rvp.cz/view/view.php?id=9803.

Všechny programy z této oblasti jsou rovněž ZDARMA, pouze u mimohradeckých škol za cestovní náklady (8,- Kč/ km)

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Hezký den!

Vít Pospíšil, 774 725 709

Sion - Nová generace

www.jdiprotiproudu.cz

Soubory ke stažení